Blogg

LCA och förbannad


skrivet den 13 jun av Ussi, klockan:13:57
Läste en sak som gjorde mig riktigt och uppriktigt förbannad

http://www.expressen.se/nyheter/1.2467415/orgryte-is-kande-till-sexanklagelserna-mot-viljo-nousiainen-gjorde-inget
 
De har alltså sen lång tid tillbaka känt till att det funnits sexanklagelser men valt att strunta i att göra något åt detta eller att ta reda på om det legat något i anklagelserna. Hur är man då funtad egentligen?

Om det nu visar sig att det faktiskt ligger något bakom de nya anklagelserna så är det ju rent för jävligt. Det betyder ju att dessa ungdomar inte hade behövt att råka ut för vidriga övergrepp om någon ansvarig bara hade ragerat i tid.
Usch vad sjukt det är. 

Men över till något mer om inte roligt så i alla fall väldigt intressant, jag ska nämligen göra en LCA och livsstilskoll. Och vad är då en LCA undrar ni säkert, jo det är något så udda som en livscykelsanalys. Lite skrämmande att göra en LCA känns det just för att min livsstil nog inte alltid är varken den bästa eller sundaste man kan hitta precis. Men roligt ska det i alla fgall bli att se vad det ger för resultat. Jag känner väldigt ofta att jag ska och skulle vilja ändra min livsstil, bli sundare med allt från mat, sluta röka och träna mer men jag är jämt så stressad och har jämt häcken full med allting så jag har liksom inte riktigt varken orken eller tiden att ta tag i det på fullt allvar. Men kanske, kanske kan detta bli ett steg i rätt riktning i alla fall om jag har lite tur med mig för en gångs skull.

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed