Blogg

Hoppas de har snygga trosor då!


skrivet den 10 jun av Ussi, klockan:10:21

Alltså kom igen vad patetiskt, tyska damlandslaget i fotboll ska vika ut sig i Playboy för att få bort stämpeln som pojkflickor. De vill tydligen visa att de faktiskt är kvinnor!!

Detta då självfallet för fotbollens skull

 

http://fotboll.expressen.se/internationellt/1.2464259/tyska-u21-damer-viker-ut-sig-i-playboy

 

Men seriöst på vilket jäkla sätt skulle detta gagna fotbollen och än mer just damfotboll? Genom att göra dem till karikatyrer och än en gång visa att det är en andra klassens sport efter vanlig fotboll, för de får ju knappast respekt för vad de presterar på plan genom detta. Tycker det är helt patetiskt om jag ska vara ärlig, hoppas de åtminstone har snygga trosor då.

 

Alltså förlåt att jag är så himla opolitisk inkorrekt men jag förstår mig faktiskt inte på damfotboll över huvudtaget.
Det är så himla mycket tjaffs hela tiden och allt går ut på att antingen gnälla över att de är lika bra som männen alternativt att ingen håller dem lika högt alternativt att de minsann är lika mycket kvinnor som alla andra. Är det en speciell typ av kvinnor som sysslar med denna sport eller? För inte f*n hör man samma gnäll och gny inom andra sporter. Vem har tex hört Anja Persson mfl gnälla på detta sätt? För att inte tala om alla de sporter som inte ens är uppdelade, nä sluta upp med detta nu.

 

Annars blir det mycket fotboll i sommar, har ett par fotbollsresor inbokade framigenom, det ska bli förbannat roligt faktiskt ( lär väl säkert bli en del öl under dessa resor också om jag känner mig själv rätt ;))


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed